aankomst Florida
Blijf op de hoogte en volg Arie
30 Juli 2012 | Verenigde Staten, Kissimmee
Nadat we de spullen hadden ingeruimd snel naar Walmarkt voor de gropte boodschappen.Hier weer normale prijzen. 12 Corona's $11 !!Walmarkt is goed met grote hoeveelheden. Cola 2 liter $1.34 ed.
we hebben daar ook kippetjes en gebakken aardappeltjes en macaroni salad meegenomen voor het diner.Om 21.00 storten we in bed.Kapot door de jetlag.Het tijdsverschil met Hawaii bedraagt ook 6 uur vandaag.
Om 03.00 waren er enkele klaar wakker maar uiteindelijk was iedereen om 10.00 uit bed en worden verse broodjes aangerukt. Vandaag een rustig dagje en misschien golfen op de golfbaan die langs ons zwembad loopt.
30 Juli 2012 - 19:21
Floor:
fijn, dat jullie veilig in florida zijn aangekomen. lange trip gemaakt he? nou, jullie nu lekker bijkomen in jullie huisje met zwembad, toch. Alles naar wens, hoop ik. De prijzen in Hawaii waren zeker niet mis, zeker i.v.m. florida. Hoop jullie foto's snel te zien.
Doeii. -
31 Juli 2012 - 05:09
Arie Toet:
Vanwege de internetsnelheid op Honolulu hebben we nu pas de foto's bij de vorige verslagen geplaatst.
Ernst