27 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu 27 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu

27 juli

Door: Degolfers2011

Blijf op de hoogte en volg Arie

27 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport

Net teug van Benihana. Een Japanese eettent van grote kwaliteit. Net iets duurder dan de andere eettenten maar zeker de moeite waard. We hadden filet mignon en scallops en vooraf een sushi combinatie.We zaten aan een bakblad samen met een gezin uit Zwitserland.Ze deden een rondreis vanaf New York (zeer warm) naar Miami.Wij begonnen vandaag rustig. Bryan en ik zijn 9 holes gaan golfen ,Jos ia gaan shoppen en Ernst had zijn eerste Amerikaanse golfles. Er was niet veel te verbeteren alleen zijn linker arm uitstrekken en de ballen gaan rechter en verder (Cees :gratis advies).
Na de lunch zijn we nog met z'n vieren gaan golfen. Daarna een lekker biertje en een klein duikje in het zwembad en de dag is weer voorbij. Het weer vandaag was net als gisteren. waar bewolkt, geen zon gezien,maar wel 30 graden (Heerlijk) Ik las dat het in Nederland 24 graden was (in de woonkamer met de kachel aan) dus we genieten nog even van de temperaturen buiten.

• 28 Juli 2011 - 13:03

Loka@casema.nl:

hallo luitjes moeten er nog boodschappen gehaald woorden het
    weer is hier nu mooi groetjes oma en opa

• 28 Juli 2011 - 19:53

Casey55:

Zo'n verhaal over eten, golfen en het weer en helemaal niets over die waterslang.
    Haaallllllloooooo wat was dat !!????

Een echte of een fopperd van Bryan

• 28 Juli 2011 - 20:20

Toetjes:

ja dat was een hele echte. Hij verdween in de afvoer van het zwembad toen Arie hem eruit wilde vissen!!!!