25 juli
Door: Degolfers2011
Blijf op de hoogte en volg Arie
25 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport
Morgen gaan we zeker naar Typhoon Lagoon
26 Juli 2011 - 06:31
Hallo Bryan:
ey Bry ik spreek je nu vanuit een eiland in indonesie ( gille tarawanga ) het is hier echt heerlijk heel relaxed een lekkere zee een mooi hotel lekker zwembad. dus je knapt hier hellemaal op het enigste probleem is om hier te komen je moet met een boot 1.5 uur lang en die boot die gaat hellemaal te keer er vliegen blikjes om je oren boeken, dat is wel spannend maar dan krijg je ook wel wat. je kan hier ook heel mooi snorkelen. hier zijn we nu all 4 dagen en we krijgen er nog 3 hier. en we hebben voor morgen gereserveerd om naar de andere gille eilanden te gaan en daar ook te snorkelen. en overmorgen gaan we zee vissen en daar kijk ik echt naar uit alleen hoop ik niet dat het weer zo te keer gaat.nou, nog een fijne vakantie en geniet ervan. en tot over een anderhalve week. -
26 Juli 2011 - 13:08
Loka:
hallo vanmorgen zijn wij gebeld door het alarmdienst het alarm was afgegaan. louis is gaan kijken maar alles was goed.moeten wij nog wat boodschappen halen laat het ons weten vandaag is het voorhet eerst droog nog wat leuken dagen kus opa enoma