21 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu 21 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu

21 juli

Door: Degolfers2011

Blijf op de hoogte en volg Arie

21 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport

Een doorbraak in het tekort op de Amerikaanse begroting?Al 22 mensen overleden door de heatwave? Bij ons gaat het leven gewoon door alsof er niets aan de hand is (en dat is maar goed ook)Omdat we om 10.00 wilde vertrekken naar de Legends golfbaan hebben we geen uitgebreid fruit ontbijt kunnen eten(even snel een lekkere perzik).De baan ligt op 20 minuten rijden (dus lekker dichtbij ) en kost $20 daarvoor kan je spelen heb je een karretje en krijg je een hot dog en drankje erbij. Na het spelen hebben we nog wat gedronken.Ernst en ik hebben een pitcher bier genomen en Jos en Bryan 2x 2glazen cola. Totale kosten $6.50..We hebben goed gespeeld maar tegen het eind werd het toch erg warm. Toen we in de auto stapten was het 105 graden. Vanavond bij Chili's gegeten. Hier is het naar blijkt altijd happy hour (twee drankjes voor de prijs van een). Ernst en ik maar gelijk een margarita genomen (Jos heeft terug gereden)Bryan en ik hebben een sizzling fajitas besteld en Ernst na een cup chili's ook een chicken dinner. Jos hield het op eem ouderwetse burger.
Ook vandaag geen regen en we hebben lekker buiten koffie gedronken en met de Ipad zitten spelen.