20 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu 20 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu

20 juli

Door: Degolfers2011

Blijf op de hoogte en volg Arie

20 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport

vandaag lekker uitgerust wakker geworden.Niet door wekkers of andere geluidmakers maar gewoon op de natuurlijke manier.Gelijk gaan zwemmen als je net wakker ben houden we erin.Van rustig zwemmen en dobberen is geen sprake als Bryan het water betreed.Verder hebben we rustig aan gedaan. Ernst is op zoek gegaan naar de Yes putter voor Cees en dat is dan ook gelukt.Morgen even uitproberen. Jos ,Bryan en ik zijn even naar de shops geweest. Bij Dick's (een erg grote sportzaak) heeft Bryan golfschoenen gekocht voor $30.Ook heeft hij twee houten 3 clubs geprobeerd Een Taylor Made burner en een R11.Met beide ging het goed dus kan hij de keus niet maken...
Vanavong gegeten bij Bahama Breeze.Nog nooit geweest maar zeker een aanrader.De sfeer is een beetje Carabisch en zo ook de smaak. Heerlijk vers en goed verzorgd.Bryan had de baby back ribs Jos een steak en Ernst en ik Mahi Mahi en Salmon.
Net even bij Publix wat kleine boodschappen gedaan en nu gaan we aan de rand van het zwembad een koffietje nemen. Het weer vandaag:warm 93 graden droog (komt door Bret een tropical storm op de oceaan)en vrijwel geen wind.

• 21 Juli 2011 - 21:41

Casey:

Ik hoop echt met mijn achternaam dat jullie het weer mee terug nemen. Hoewel onze Piet Paulisma heeft voorspelt dat van eind juli tot en met augustus het zomerweer weer zijn intrede gaat maken. Valt dat ook niet "toevallig" met jullie terugkomst ??
    Wel ben Ernst zeer dankbaar en gaat hndcp nu met sprongen omlaag :-)
    Ben ook wel benieuwd hoe jullie ermee geput hebben. Ik las Zoetermeerders maar geen namen en geen uitslagen dus het was dus geen succes, kan ik me voorstellen want niet elke zoetermeerder is een gezellige !! Wel luitjes geniet maar weer verder.