14 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu 14 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu

14 juli

Door: Degolfers2011

Blijf op de hoogte en volg Arie

15 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport

BuschGardens.
een minder populair pretpark in Florida maar het is voor ons een erg leuke dag geworden.Om 10.00 waren we in Tampa ,het weer was als altijd warm en een paar wolken. We begonnen met z'n vieren aan de attractie RiverRapids.Een grote ronde schijf waar je met 10 mensen inzit. Via een wilde rivier kom je uiteindelijk weer bij de start. Niet nat worden is onmogelijk. In het boekje blijkt ook te staan dat je fully soaked eruit komt. Tijdens deze rit begon het ook nog te regenen.Ik zal niet vertellen wat er allemaal precies nat is geworden maar het was wel veel. Omdat we toch nat waren hebben Bryan en ik nog twee andere waterattractie gedaan (in een boomstam steil naar beneden) en met Ernst erbij ook nog in een wat groter bootje.Hierna begonnen de achtbanen. Voor de liefhebbers op Buschgardens.com zijn al de attracties te bekijken. Bryan en Errnst zijn in de Gwazi geweest (een houten grote achtbaan) en Bryan en ik in de CheetaHunt. Deze is pas open en gaat steil omhoog en naar beneden en met een snelheid..Net toen we in wilde stappen werd de attractie gestopt. Er was onweer in de buurt gesignaleerd dus wachten. Uiteindelijk hebben we ongeveer 60 gewacht voordat we de 3 minuten rit konden maken.Het was vandaag een zeer geslaagde dag met spanning en sentatie. Op de terugweg hebben we bij Hooters lekkere kippetjes gegeten.Moe maar voldaan ploften we neer.

• 16 Juli 2011 - 04:07

Diet:

Aad wat zie ik,jij ook in die spannende banen!!!!Wouwwwwwwwwwwwww

• 16 Juli 2011 - 08:57

Casey55:

Zozo,
    jaja nat van de regen ANGST zal je bedoelen gezien de kleine en grote foto van Arie en Ernst. Maar respect ik ga niet in die dingen.