13 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu 13 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu

13 juli

Door: Degolfers2011

Blijf op de hoogte en volg Arie

13 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport

Ook vandaag ging de temperatuur in de ochtend snel naar de 90 graden.Van regen en wind is in Florida geen sprake !!Lekker uitslapen koffie drinken en verse hoagies van Publix met roastbeef en turkey breast doen het goed.Na de lunch is Ernst op zoek gegaan naar en putter voor Cees. Om 17.30 kwam hij uitgeput weer thuis.Bryan en ik zijn om 16.00 weer even 9 holes gaan spelen.De ergste hitte is dan over en de kans op verkoeling van buitje bestaat dan (vandaag echter geen spetter gezien)
Thuis gekomen nemen we dan snel een verkoelend drankje en na een douche zijn we lekker gaan eten bij de plaatselijke Japanner.Jos had heerlijke Peking eend in flenjes.Nu lekker koffie en uitbuiken en morgen op naar Busch Gardens.
Voor het slapen gaan nog even de laatste stand over de Feijenoord soap lezen. De spelers hebben zelf nauwelijks iets gepresteerd en dan toch de trainer wegsturen...

• 14 Juli 2011 - 17:58

Casey55:

Vandaag ging de temperatuur vrij snel naar 13.9 graden. Lekker veel regen en nog meer wind heerlijk hollands. Ik popel om met het hondje te gaan wandelen en helemaal tot op het bot natgeregend te zijn hhhmmm yummy.
    Helaas is de voorspelling voor morgen een droge dag maar gelukkig wordt het weekend nat en winderig en dan bedoel ik het weer :-))
    Ernst nog bedankt en via de meel heb ik naam van de putter naar je gestuurd.
    Dadelijk lekker naar de keuken en een kipfileeeetje bakken met aardappeltjes en spinazie daarna op de bank en het british open, tour en het "nieuws" rond feyenoord volgen.
    Starttijd in het weekend op wychen maar geannuleerd, ben geen regenspeler. Misschien volgende week. Wel luitjes het is bijna 2 uur bij jullie dus jullie zullen nog wel in bush gardens zitten. Ik ga rondje lopen met hondje groetjes en keep on genieten.