12 juli
Door: Degolfers2011
Blijf op de hoogte en volg Arie
12 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport
Er waren ook veel dingen die goed gingen... Om 12.00 was ik weer thuis en doorweekt. Na het douchen eerst nog even gaan zwemmen en ballen gooien in het water met Bryan. Jos en Ernst zijn naar de shops geweest voor hun haar en nagels ect.Toen Bryan en ik om 18.00 klaar waren met het spelen van 9 holes naast ons huis waren Jos en Ernst ook al thuis. Vanavond hebben we pizza gehaald met wat buffalo wings.
13 Juli 2011 - 05:06
Casey55:
Hé Luitjes,
Time vliegt (beetje internationaal gewauwel) en als ik de foto's zo zie hhmm dan gaan de jaloerse kriebels snel als een hsl over een mijn rug. Hier in dit nu regenachtige, herfstachtig weer over en weer naar kantoor en over "belangrijke" zaken praten terwijl jullie maar moeten beslissen ach wat nu een zwembadje, zwembad, tennissen, shoppen of toch maar een rondje lopen. Heerlijk wat een luxe problemen, hoop dat ik ook snel voor dat soort moeilijke besluiten kan nadenken. Nou Arie ben zeer benieuwd als je weer terug bent hoe het dan hier gaat. Moet dan maar overwegen om van flight2 het vlaggeschip te maken !!! :-))
Wel lui nog heel veel plezier met al die nog leuke dingen die komen en i will follow u4ever
Casey55
nb. O ja Ernst heb je toevallig nog gekeken naar die Yesputter ?