11 juli
Door: Degolfers2011
Blijf op de hoogte en volg Arie
11 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport
Vanochtend was Jos al om 8.00 wakker.Ze is lekker aan het zwembad een boekje gaan lezen terwijl de mannen nog lekker aan het uitslapen waren.Na het ontbijt zijn we de tweede auto gaan halen .Het is weer een Dodge geworden. Een prima auto voor een van de kleinere categorieen.Jos en ik zijn even langs Falcons Fire golfclub gereden om mijn geboekte golfles van 1 uur (geboekt bij Groupon) vast te leggen. Morgen van 10.00 tot 11.00 heb ik een uur een op een les.Misschien weet deze golfpro nog iets op mijn swing op te merken...Op weg naar huis zijn we langs de Premium outlet gereden. Het was maandag middag vroeg en het was al heel druk.Om 15.00 waren we tweeen thuis en hebben toen 9 holes gelopen.42 en 52 slagen.Net toen we om 17.00 met de golfcart in onze garage stonden kwamen Ernst en Bryan aangereden.Lekker gezwommen en daarna bij Applebee gegeten. Dit was voor ons een tijdje geleden maar het is niet tegen gevallen. Heerlijk op smaak en redelijk geprijst.Op weg naar huis heb ik voor de tweede keer getankt.(2x $50)