10 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu 10 juli - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu

10 juli

Door: Degolfers2011

Blijf op de hoogte en volg Arie

10 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport

Vandaag laat opgestaan. Om 9.30 werden we pas wakker.Een beetje zwemmen tv kijken en om 12.30 lekker lunchen met verse broodjes van de Publix.
In de middag zijn we naar het grote zwembad vlak achter ons huis gegaan. Daarnaast ligt een mooi tennisbaan. We hebben ongeveer 30 minuten getennist en het zweet stroomde van ons af.We hebben toen besloten om maar snel weer een duikje te nemen.Vanavond hebben we thuis gegeten. Kip, sla en ovenfrietjes maakten de zaak compleet. Nu net een heerlijk kopje koffie en de dagen vliegen voorbij.
Morgen gaan we onze tweede huurauto halen.
Voor de mensen die interest hebben in onze golfstrippenkaart van HighlandsReserve golfclub het volgende .Wij kunnen 18x spelen en het maakt niet uit wie. Als we met z'n drieen spelen dan kunnen we 6x op deze baan spelen. En tussendoor gaan de familieleden die mee willen ook nog naar andere banen. De prijzen liggen dit jaar nog lager dan in voorgaande jaren.
Het televisie aanbod in ons huis is gigantisch.Wel honderden zenders maar heel veel zenders zenden ook hier uit in HD. Laten we nu geen enkele HD tv hebben..Er blijft natuurlijk nog veel over maar geen Golfchannel is toch wel jammer...

• 11 Juli 2011 - 11:05

Hey Bry {Mark}:

Hey Bry leuke vakantie? ik hier wel
    het is echt een te gekke stad vanmiddag zijn we naar het keizerlijk paleis gegaan het was echt heel groot.
    alleen hier in Japan heb je alleen maar bereik met je telefoon als je een 3G (third generation) telefoon dus nu kunnen we niemand bellen.
    Maar morgen gaan we naar de vismarkt en daarna gaan we naar de grootste outlet van Japan. en woensdag vertrekken we weer om 7uur naar Indonesie daar kijk ik wel echt naar uit het is wel weer 6 uur naar Singapore en dan nog 2 uur naar Balie maar als dat is geweest dan gaan we de eerste week lekker relaxen aan het strand en zwembad ik hoop dat ik misschien nog een balletje kan slaan maar dat zie ik daar wel. nog een fijne vakantie. groetjes: Mark, Koos, Jolanda en Niels

• 15 Juli 2011 - 14:47

Peter:

foto sam 2706???

is dat Arie??????
    leuk maar, ik golf net.
    Volgens mij doet Arie fout,set up,grip,stand,verkeerde bal, foute schoenen, verkeerd shirt,foute sokken
    raar mannetje op de achtergrond.
    Misschien volgend jaar een dam vakantie !!!
    Veel plezier