Van Anna Maria Island naar Highland Reserve - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu Van Anna Maria Island naar Highland Reserve - Reisverslag uit Davenport, Verenigde Staten van Arie Toet - WaarBenJij.nu

Van Anna Maria Island naar Highland Reserve

Door: Degolfers2011

Blijf op de hoogte en volg Arie

08 Juli 2011 | Verenigde Staten, Davenport

Vandaag zijn wij van het strand van Anna Maria Island gereisd naar Highland Reserve bij Orlando. Veel regen en wind kenmerkte ons vertrek en de reis richting Orlando maar allengs knapte het weer op en probeerden we onderweg nog een glimp op te vangen van de lancering van de laatste Space shuttle. Helaas was een lage bewolking spelbreker. Het huis is groot met 4 slaapkamers, 2 huiskamers en een garage. Wifi is er ook, maar blokkeert op een of andere onze blog, zodat wij nu noodgedwongen over moeten stappen naar dit blogadres, We hopen dat jullie ons toch weer kunnen vinden.

• 09 Juli 2011 - 01:37

Hoi yeeeeeeeeee ik reageer volgens mij reageer ik als eerste

• 09 Juli 2011 - 02:03

Willem:

Ik ben Willem
    Ik ben zo sterk dat weet jij toch Arie
    Doeii Arie -______-

• 09 Juli 2011 - 08:02

Casey55:

YippieYahee ze zijn weer in de lucht.
    Wel ben zeer benieuwd naar de rest van de (vis)verhalen of was het toch golf.

Nog veel plezier daar.
    Hier regent het een beetje maar vanmiddag wordt het droog (voorspelt men) en morgen 9 holetjes lopen op z'meer.

• 18 Juli 2011 - 19:14

Tushar Binda:

veel plezier nog daar. voor het weer hoef je iig niet naar nl te komen ha ha.